Felhívás – Kirándulás Miskolctapolcára

2015-06-03

Felhívás – Kirándulás Miskolctapolcára

A HTBK október 16-18-án 3 napos kirándulásra hívja tagjait.

Két éjszakát Miskolctapolcán töltünk az alább bemutatott szálláson. A megérkezés napján Lillafüredre kirándulunk, ahol megnézzük a vízesést, illetve a nevezetességeket. Másnap, 17-én délelőtt Diósgyőrben, a Vár adja a programot, vagy ha Igari Tóni el tud jönni velünk, ő egy szlovákiai kiruccanást javasolt, így ez a délelőtt még vagylagos. Délután Miskolctapolca Barlangfürdő jelenti a programot, fakultatív.

A harmadik nap a reggelit követően pakolunk, és irány Tokaj, majd Tállya, ahol a Hollókői pincében ebéd és borkóstolás jelenti a programot. Az ebéd: gombás gulyás, 2 darab rétes, az ára: 1500 forint. Három fajta borkóstolás lehetséges, javaslom a középutat, a 8 féle bor megkóstolását 2000 forintért.

Tehát az összes költség: 15.100 forint. Aki nem kér borkóstolót, az jelezze! Még lehet esetleg belépő a diósgyőri várba, vagy Lillafüreden, de ezt jelenleg nem tudjuk, ezt akkor és ott kell fizetni, de ezek nem lesznek eget rengető összegek. És ne feledjék: jó csapat, jó program, csak jól érezhetjük magunkat!

Ami nagyon fontos: június 11-ig kérjük mindenki jelezze vissza részvételi szándékát, részvételi díj kiegyenlítésével, vagy annak felének a befizetésével (a második részt október 10-ig kell kiegyenlíteni).

Tudnivalók a szállásról:
Hungária Panzió – Miskolc-Tapolca
Csomagár 2 főre: 11.600 Ft/2 fő/éj

CSOMAGTARTALOM:
– 2 éjszakai szállás
– Svédasztalos reggelik
– Korlátlan Finn szauna használat
– Korlátlan Turmalinos Infraszauna (lugosító hatású) használat
– Korlátlan Sóterápia (arec) használat
– Korlátlan Szolárium használat
– Korlátlan Flabélos használat
– Ingyenes wifi
– Külső gyermek játszótér használata (Homokozó, Csúszda, Trambulin)
– Belső játszótér használata (Csocsó, Léghoki)
– Külső játszótér használata (Asztalitenisz)
– Ingyenes parkoló
– Vendégeinknek kedvezményes Barlangfürdő Belépőjegyet árusítunk

Gyermekkedvezmények:
– 4 éves korig a szállás ingyenes
– 4-14 éves korig kedvezményes szállás
– 0-14 éves korig kedvezményes félpanziós ellátás

FIZETÉS:
A megrendelt és a helyszínen fogyasztott extra szolgáltatások készpénzzel, hitelkártyával (EC, MC, MAESTRO, VISA, AMEX), SZÉP-kártya (kivéve idegenforgalmi adó), vagy érvényes utalványokkal (Erzsébet utalvány) térítendőek. Szép Kártyát (OTP, MKB, K&H) elfogadunk.