IN MEMORIAM TÓTH ATTILA

2020-08-04

IN MEMORIAM TÓTH ATTILA

Szomorú napra ébredtünk! Ma délután veszünk búcsút Tóth Attilától.

Attilát 2009. január 20-án ismertem meg amikor kedves feleségével Katalinnal közösen kérték felvételüket a Honvédség és Társadalom Baráti Kör tagjai közé. A választmányi ülésen boldogan szavaztunk bizalmat a részükre, hiszen tudtuk, hogy Attila egy nagy tapasztalatú, sokat megélt közgazdász szakember, aki sokat segítheti a szervezetünket. Fel is kértük, hogy vállaljon szerepet a Katonai Emlékpark kialakításában, közelebbről annak működtetése megtervezésében!

Nem csalódtunk! Fiatalos lendülettel látott a feladathoz, melynek eredménye számos tanulmány, sok számítás, majd 2009. végére egy döntést előkészítő anyag, ami alapját képezte a Katonai Emlékpark Közhasznú Nonprofit Kft. alapításának.

A KEMPP felavatását követően megalakult üzemeltető szervezet Felügyelő Bizottságának szakmaiságát is az Ő hozzáértése garantálta. 2016. év tavaszán Budapestre költözése okán kérte felmentését. A Társaság taggyűlése jegyzőkönyvben rögzítette Attila elévülhetetlenül eredményes munkája elismeréseként köszönetét!

Tevékenységét a Baráti Kör és a KEMPP is több esetben elismeréssel köszönte meg. A Honvédelmi Miniszter 2011-ben a Honvédelemért kitüntető cím második fokozatát adományozta a Részére.

Kedves Attila!

Fájó szívvel búcsúzunk, és búcsúzom Tőled én is!

Egy évtized a honvédelem erősítése érdekében végzett nagyon eredményes civil munka, mindenkor vidáman, mindenkin segítve, ennyi volt, amit kaptunk Tőled!

Köszönjük, amit adtál! Köszönjük a barátságodat!

Emlékedet megőrizzük!

Nyugodjál békében!

A HTBK és a KEMPP nevében Dr. Görög István