Meghívó KEMPP évadnyitóra

2017-03-06

Meghívó KEMPP évadnyitóra

Tisztelt Partnerünk!

A Katonai Emlékpark Pákozd az idei, nyolcadik szezonra újdonságokkal készülve nyitja meg kapuit 2017. március 11-én a látogatók előtt.

Márciustól ingyenesen letölthető, az Enitlab Kft által készített egyedi és új fejlesztésű KEMPP applikáció iOS és Android rendszerű okostelefonokra*, mely az Emlékpark külső bemutató pontjain GPS koordináták segítségével hasznos információkkal látja el a látogatót.

A digitális tárlatvezető program további, bővebb információi belépőjegy megvásárlásával aktiválhatóak és a látogatás napján elérhetőek használója számára. A rendszer továbbá lehetővé teszi, hogy folyamatosan tájékoztatást kapjon az Emlékpark aktuális eseményeiről, akciókról és híreiről.

A digitális tárlatvezető alkalmazás elkészítését a Miniszterelnökség és a Honvédelmi Minisztérium támogatta.

A tárlatvezetőt bemutató video itt tekinthető meg:

Új kínálati elemként jelenik meg a BaKAland katonai akadálypálya, a Raptor lézerharc és a megépített kemence nyújtotta lehetőségek. A kalandot és élményt keresőknek az egyes programokat 10 főtől van lehetőség – előzetes megrendelés alapján – igénybe venni.

A BaKAland a katonák által használt akadálypálya kicsinyített mása, további elemekkel bővítve, úgymint légpuska lövészet, kézigránát célba dobás, aknakeresés.

A Raptor lézerharc (laser tag) egy szimulációs stratégiai kalandjáték, amit kortól, nemtől függetlenül bárki játszhat. A játékeszközök infravörös jellel működnek, mint egy TV távirányító, teljesen veszélytelenek a játékosokra, és azok környezetére.

A programokat előzetes bejelentés alapján, térítés ellenében, szabadtéren, jó idő esetén tudjuk biztosítani! Bejelentkezés a programokra a foglalas@kempp.hu e-mail címen.

Bővebb információ az eseményekről és a belépőjegyekről a kempp.hu oldalon és a bakaland.kempp.hu oldalakon találhatóak.

Ezúton tisztelettel meghívom évadnyitónkra, ahol az ünnepséget és kiállítás megnyitót követően megismerkedhetnek újdonságainkkal is.

Kattintson a képre a részletes programért

Megtisztelő részvételére számítunk!


*KEMPP mobil alkalmazás minimum rendszer követelményei: Bluetooth és GPS rendszer szolgáltatások engedélyezése. Alkalmazás telepítésekor engedélyezni kell a helymeghatározás használatát az alkalmazás részére. Apple iPhone 4s vagy újabb készülékek iOS 9.0 vagy újabb szoftverrel, illetve Android 4.4.2 vagy újabb szoftverrel rendelkező készülékek, Bluetooth 4.0 támogatással.