Meghívó Ünnepi és Tisztújító Közgyűlésre

2015-05-06

Meghívó Ünnepi és Tisztújító Közgyűlésre

Tisztelt HTBK Tagok, Kedves Barátaink!

A Szervezetünk 2015. május 21-én tartja „Ünnepi és Tisztújító” Közgyűlését, melynek a meghívóját ITT tudják megtekinteni.

Az „Ünnepi és Tisztújító” Közgyűlésre beterjesztésre, majd megvitatásra kerülő beszámolók, tervezetek a Dokumentumok – Közzétételi kötelezettségek – 2015 alatt megtehetőtök. A megtekintéshez kattintson IDE!

Az elmúlt napokban értesítettük Önöket, hogy a Közgyűlésünket követően lesz a Vörösmarty színházban a „FEHÉRVÁR KÖSZÖNTI KATONÁIT” ünnepi est, melyre belépőket lehetett igényelni, amit a Közgyűlés előtt osztunk ki. Ezúton értesítjük, hogy az est az előzetes értesítéssel ellentétben nem 19.00-kor, hanem 18.30 órakor kezdődik. Kérjük az érkezést úgy tervezzék, hogy az est kezdése előtt 10 perccel a színházhoz érkezzenek!

A Közgyűlésünk egyik napirendi pontja a Tisztújítás, melynek előkészítésére, jelöltek állítására a felhívást megküldtük. Kérjük Önöket segítsék a bizottság munkáját és a jelölő lapokat jelöltjeik nevével május 10-ig juttassák el a HTBK irodába. Ön dönt, hogy kik fogják vezetni és képviselni továbbiakban a szervezetünket!

Ismételten felhívjuk figyelmét az ADÓ 1%-nak felajánlására. Kérjük segítse szervezetünket és a lehetőségre hívja fel rokonai, barátai és ismerősei figyelmét is.

A Felhívás utolsó sorában feltüntettük a szervezetünk számlaszámát, amire befizetést kezdeményezhet (tagdíj, felajánlás, stb).

Segítségét előre is köszönjük!

Baráti tisztelettel:

Sárközi Tamás sk.
a Baráti Kör ügyvezető