Adója 1%-nak felajánlása a szervezet részére

2014-05-15

Adója 1%-nak felajánlása a szervezet részére

HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR SZÉKESFEHÉRVÁRI SZERVEZETE

Önnek 1% felajánlás,

nekünk 100% támogatás, biztatás és segítség.

Tisztelt Hölgyem, Uram!

Kedves – reményeink szerinti – Támogatónk!

A Baráti Körünk az elmúlt 20 évben bebizonyította, hogy a civilségben rejlő erő, a tenni akarás és lelkesedés csodákra képes, hiszen olyan nyomot hagytunk a szűkebb és tágabb környezetünkben, mint például a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhely kialakítása és programokkal történő megtöltése, a doberdói csatatér Visintini-kápolnájának felújítása, a székesfehérvári katonahősök emlékművének felállítása Gyergyószentmiklós határában, a Pákozd-sukorói csata emlékének és szellemiségének őrzése, számtalan hadtörténelmi és honvédelmi program, ezzel is segítve a nemzeti öntudat fejlesztését felnőtteknek és gyermekeknek.

Ez a „csoda” azonban csak támogatással folytatható, mely 1%-ból tevődik össze. Azon személyek 1%-os felajánlásaiból, akik fontosnak érzik a hadtörténelmi, honvédelmi értékeket, a katonai hagyományok ápolását, az ifjúság hazafias-honvédelmi nevelését, s ezek érdekében támogatják az ebben felelősségteljes, önként vállalt, de társadalmilag fontos tevékenységet végző civil szervezetünket.

A következő időszakban meg kívánjuk valósítani az I. világháború hőseinek emléket állító „Negyedik gúla” felújítását, folytatni akarjuk a Katonai Emlékpark programjainak bővítését, nemzetközi gyermekrajzpályázatot hirdettünk Szent Lászlóra emlékezve, honvédelmi tábort szeretnénk rendezni több száz gyermeknek és folytathatnánk még a felsorolást.

Tegyen Ön is 1%-nyi csodát, járuljon hozzá a közös céljaink eléréséhez!

Programjainkról, melyekre szeretettel várjuk és céljainkról, továbbá a felajánlás lehetőségéről kérjük, tájékoztassa családtagjait, barátait, munkatársait és ismerőseit is. Segítségét, felajánlását előre is köszönjük.

Tisztelettel és köszönettel:

Dr. Cser-Palkovics András, elnök sk.

 

Honvédség és Társadalom Baráti Kör

Székesfehérvári Szervezete

8000, Székesfehérvár, Malom utca 2.

Adószám:18484126-1-07

Számlaszám: 11736116-20140452