III. Ifjúsági Honvédelmi Tábor 2014 – Zánka

2014-05-24

III. Ifjúsági Honvédelmi Tábor 2014 – Zánka

III. IFJÚSÁGI HONVÉDELMI TÁBOR
2014 – Z Á N K A

A Honvédség és Társadalom Baráti Kör Székesfehérvári Szervezete, valamint a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhely, harmadik alkalommal is megrendezi az Ifjúsági Honvédelmi Tábort Zánkán, az Erzsébet Üdülőközpont és Tábor – Zánka területén.

A tábor fő célja, hogy a nyári vakáció örömeit olyan élményekkel egészítse ki, melyek a hadtörténelemhez és honvédelemhez kapcsolódnak, segítik a közösségek kialakulását és erősödését, biztosítják a tartalmas és színvonalas kikapcsolódást, az önfeledt Balaton-parti nyaralást.

A táborba szeretettel várunk minden olyan 10-15 éves fiatalt, aki vállalja a honvédelmi tábor katonai feladatait, szereti az egészséges, sportos életmódot, és egy fegyelmezett közösség tagja kíván lenni.

A III. Ifjúsági Honvédelmi Tábor helyszíne a minden igényt kielégítő, a katonai tábornak ideális feltételeket biztosító Erzsébet Üdülőközpont és Tábor – Zánka, illetve azon belül a Nyári VII. épület.

A Tábor időpontja:
– kezdőnap 2014. július 6. (vasárnap)
– a zárónap, az Ön döntése szerint július 12. vagy 16.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a táborunk – valamennyi résztvevő beérkezésével – július 6-án kezdődik. A szülők döntése alapján, a résztvevők július 12-ig, vagy július 16-ig lesznek a táborunk lakói. Ezt a választást az teszi lehetővé, hogy a táborunkba két székesfehérvári iskola kapcsolódik be nagyobb létszámmal, s az Ő részvételi időtartamukhoz tudjuk igazítani ezt a két lehetőséget.
Fontos hangsúlyozni, hogy a rövidebb (7 nap/6 éjszaka) időtartamú tábor is olyan programmal kerül megrendezésre, hogy az magába foglaljon minden olyan programelemet, mely a teljes tábor élményét biztosítja, illetve a hosszabb (11 nap/10 éjszaka) időtartamból adódó plusz 4 nap is tartogasson érdekes, izgalmas programokat.

A július 6-12. időtartamú tábor térítési díja: 33.600 Ft.
A július 6-16. időtartamú tábor térítési díja: 49.600 Ft.

A Tábor költsége egyben, vagy két egyenlő részletben fizethető. A költség magában foglalja a napi háromszori étkezést, a 10 személyes szobákban történő elhelyezés szállásköltségét és valamennyi program kiadását.

Jelentkezés:
A Táborba történő jelentkezés első lépése a mellékelt jelentkezési lap kitöltése és megküldése a htbktabor2012@gmail.com címre.
A jelentkezési lap ITT elérhető.
Tekintettel arra, hogy a férőhelyek száma korlátozott, a jelentkezéseket a teljesen kitöltött jelentkezési lapok beérkezési sorrendjében fogadjuk.
A jelentkezés elfogadásáról e-mailban küldünk visszajelzést.
A jelentkezés akkor válik érvényessé, ha a visszajelzést követő 8 napon belül a térítési díj fele, vagy a teljes összeg megérkezik a tábort szervező HTBK Székesfehérvári Szervezete számlájára:

SZÁMLASZÁM: 11736116 – 20140452 (OTP Bank)
Honvédség és Társadalom Baráti Kör Székesfehérvári Szervezete
Kérjük, hogy az átutaláskor a táborozó gyermek nevét szíveskedjen feladóként megjeleníteni.

A 7 napos tábor esetén a részletfizetési összeg: 16.800 Ft,
a 11 napos tábor esetén a részvételi díj fele: 24.800 Ft.

A jelentkezés határideje: június 6.

A fizetés egyben, vagy két azonos részletben történhet.
Részletfizetés esetén az első részlet befizetési határideje, a jelentkezés visszaigazolásától számított 8 nap, de legkésőbb június 14. Részletfizetés esetén a második részlet fizetési határideje: július 01. Az egyösszegű befizetésének a jelentkezés visszaigazolását követő 8 napon belül kell megtörténnie.

A Tábor programja úgy kerül összeállításra, hogy abban megfelelő arányban legyenek a hadtörténelmi, honvédelmi ismeretek, a katonai gyakorlati feladatok, a kulturális programelemek és a sportolási, kikapcsolódási lehetőségek. A táborban lesz éjszakai túra, járőrverseny, missziós élménybeszámoló, sportverseny, szellemi és katonai vetélkedő és még számtalan érdekes, izgalmas program. A Tábor programjainak szervezését és a táborlakók szakszerű felügyeletét pedagógusok és katonák végzik, akik a nap 24 órájában felelősséggel végzik feladatukat. Az állandó egészségügyi biztosítást az Erzsébet Üdülőközpont és Tábor – Zánka szakállománya biztosítja.

A résztvevő gyermekek szüleinek – a tábort megelőzően – részletes tájékoztatót küldünk.

Bővebb információ:
Oláh László, táborvezető
E-mail: htbktabor2012@gmail.com

Tisztelettel vár a III. Ifjúsági Honvédelmi Tábor!

Az előző évek táborairól szóló beszámolót a honvedelmitabor.webnode.hu oldalon találhat.