Támogassa Ön is Baráti Körünk tevékenységét!

2011-07-06

Támogassa Ön is Baráti Körünk tevékenységét!

Eredményes tevékenységünket mutatja a Pákozdi Katonai Emlékpark kialakítása és működtetése során végzett munkánk, vagy például az Olaszországban található visintini Magyar Kápolna helyreállításában történt együttműködésünk. Kiemelt figyelmet fordítunk a jeles évfordulók méltó megünneplésére. Így szeretnénk tenni a jövőben is, de az egyre szűkösebb források nagyon megnehezítik, szinte ellehetetlenítik szándékainkat, pedig félő, hogy amit most nem teszünk meg, azt később már nehezen lehet pótolni. Ilyen például 1956 szellemiségének megőrzése, történelmi hitelességű bemutatása, vagy például a hőseink emlékének méltó ápolása.

A civil szervezetünk egyik kiemelt feladatának tekinti a pákozdi Doni Kápolna környezetének rendezését, mely jelentősen túlmutat az egyszerű talajrendezésen. Másik kiemelkedő programunk az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékhelyének kialakítása, és az 55. évfordulóhoz kapcsolódó programsorozat megszervezése.

Mindennemű támogatást hálás szívvel fogadunk, és azt a Doni kápolna környezetrendezésére, illetve az ’56-os emlékpont kialakítására fordítunk. Támogató szándéka esetén kérem hívja a 30/9791411 telefonszámot.