Tavaszi takarítás a Pákozdi Katonai Emlékhelyen

2008-04-08

Tavaszi takarítás a Pákozdi Katonai Emlékhelyen

Március 28-án a HTBK Pákozdi Munkacsoportjának tagjai tavaszi nagytakarításra szerveződtek össze a Mészeg-hegyen. Csoportunk társadalmi munkában (elbizonytalanodtam, hogy ez még használatos fogalom-e!), a „48-as emlékmű” környezetét és a „Missziós emlékmű” környezetét takarította, csinosította. Sajnos a látogatók után sok szemét van a környéken, amit az utóbbi idők viharos szelei a bokros területre vittek, az óvodások által elhelyezett papírzászlócskákkal egyetemben. Azért, ha választani kell szívesebben szedjük az ovisok kis zászlait, mint a kirándulócsoportok ételcsomagolásainak maradványait. A déltől napnyugtáig tartó munkát egy hangulatos vacsora zárta. Engedjék meg, hogy a résztvevőket név szerint is kiemeljem!
A takarításban segédkeztek:: Stégner Lajos, Kádár Lajos és neje Márti, Becsei Zoltán, Törzsök Tibor, Czövek János, Tóvári Róbert, Nagy Károly
A nagyszerű vacsorát készítette: Törzsök Tiborné Erzsike
Aki a látottak alapján kedvet érez „Mésze-hegyi ékszerdobozunk”, a Katonai Emlékhely támogatására, kérem jelezze, szívesen látjuk sorainkban!
Nagy Károly, a munkacsoport vezetője