SZENT LÁSZLÓ NYOMÁBAN – EREDMÉNYEK

a Honvédség és Társadalom Baráti Kör Székesfehérvári Szervezete,a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhely,és a nagyváradi Tanoda Egyesület hadtörténelmi, honvédelmi témájú, Kárpát-medencei gyermekrajzpályázata eredményei

2021.

Tisztelt Pályázók, Támogatók, Együttműködők!

Úgy tűnik, hogy minden nehézség ellenére, sikerrel zárult le a 2021. évi Kárpát-medencei gyermekrajzpályázat, melynek most vált teljessé a díjazotti listája.

Ebben az évben – a pandémiás helyzetre reagálva, illetve a lehetőségek köre bővítése érdekében – újabb kategóriákat hirdettünk meg, s azok beadási határidejét többször meghosszabbítottuk annak érdekében, hogy minél többen csatlakozhassanak a pályázatunkhoz. 

Az I. kategóriát /”Papírra vetve” – a hagyományos, eredeti formátumban lebonyolított pályázati kategóriánkat/ érintette az a sajnálatos eset, hogy a Nagyváradon összegyűjtött alkotásokat tartalmazó csomag elveszett, de szerencsére 3 hete előkerült és átvehettük, így az I. kategória eredményhirdetését két részben tettük meg. Június 27-én, Szent László napján, ünnepélyes keretek között kihirdettük az addig ismert eredményeket, most pedig nyilvánosságra hozzuk a kiegészítő eredményeket.

A II. kategória /digitális formában beküldött/ alkotásai beérkezése, nyilvántartása, zsűrizése és eredményhirdetése a tervezett rendben megtörtént, s azt június 27-én nyilvánosságra hoztuk. A pályázók a részvételért járó emléklapokat elektronikus változatban megkapták.

A III. /”Találkozásom Szent Lászlóval” – fotós/ kategória beadási határideje szeptemberben járt le, a pályamunkák értékelése megtörtént, az alkotók az emléklapokat elektronikusan megkapták,  s az eredményeket ezúton hirdetjük ki.

A díjakat – valamennyi kategória esetében – napokon belül postára adjuk, valamint küldjük az I. kategória valamennyi résztvevőjének a nyomtatott emléklapot is.

Ezúton is köszönetet mondunk valamennyi Pályázónak, az alkotások elkészülését segítő Szülőknek, Családtagoknak, Pedagógusoknak, a Támogatóknak és Közreműködőknek, hogy hozzájárultak a „Szent László nyomában” elnevezésű, IX. Kárpát-medencei gyermekrajzpályázat sikeréhez, s együtt tudtuk ismét bizonyítani, hogy a gyermekrajzokon keresztül is él a nemzetünk hadtörténelme!

I. és II. kategória eredményei:

I. kategória kiegészítő eredmények:

III. kategória eredményei:

——————————————————————————–

„SZENT LÁSZLÓ NYOMÁBAN” IX. Kárpát-medencei gyermekrajzpályázat eredményei letölthető formában ITT!

SZERETETTEL GRATULÁLUNK MINDEN KEDVES ALKOTÓNAK, KÜLÖN GRATULÁLUNK A DÍJAZOTTAKNAK, S KÖSZÖNJÜK, HOGY AKTIVITÁSUKKAL HOZZÁJÁRULTAK NEMZETÜNK HADTÖRTÉNELME MEGELEVENÍTÉSÉHEZ!