Felhívás – „SZENT LÁSZLÓ, A LOVAGKIRÁLY” nemzetközi gyermekrajzpályázat

2014-06-14

Felhívás – „SZENT LÁSZLÓ, A LOVAGKIRÁLY” nemzetközi gyermekrajzpályázat

A pályázatunkra jelentkezett több mint ezer alkotás értékelésének és nyilvános bemutatásának következő eseményére, június 27-én kerül sor Székesfehérváron.

Azon a napon 11 órakor a – Várkörút felől könnyen megközelíthető – Szent László szobornál kerül sor az Egyházmegye, a Város és az MH Összhaderőnemi Parancsnokság közös ünnepségére, melyet követően együtt vonulunk át a Szent István Művelődési Házba, ahol 12:00-kor kezdődik, pontosabban folytatódik a rendezvény.

A város központjában lévő, impozáns épületben kerül sor a pályázatunk nyerteseinek díjazására, valamint az alkotások jelentős részét bemutató kiállítás megnyitására is.

Az elmúlt napokban kiértesítettük a nyerteseket, de nem csak Őket várjuk szeretettel a programunkra, hanem mindenkit, aki alkotott, vagy bármi más módon kapcsolódott a pályázatunkhoz, illetve szeretettel várunk bárkit, aki érdeklődik a gyermekrajzok, és az azokon keresztül bemutatott hadtörténelmünk iránt.

Kérjük, legyen Ön is jelen a nagyszabású rajzpályázat kiállításának megnyitásán, a díjazottak jutalmazásán!

A rendezvénnyel egy időben nyílik meg a www.htbkszfvar.hu weboldalon az a felület, ahol megtekinthető lesz valamennyi alkotás, a május 15-i nagyváradi rendezvény fotói, és nyilvánossá válik a díjazottak névsora is.

Tisztelettel:
a pályázat szervezői